VIKTIG INFORMATION

VIKTIG INFORMATION

Den 1 juni höjs avgiften för prenumeration.

Nu har sajten i den här formen existerat i tre månader. Den har lockat omkring 2000 unika besök varje dag. Under perioden har jag rapporterat från 30-tal matcher från Ångermanland, eller med ångermanländska lag involverat. Totalt 140 artiklar varav cirka 60 är unika intervjuer och 110 av dessa 140 är original content, det vill säga nyheter som sajten varit först med.

Mina vänner, det har varit kul, men det här går inte ihop rent ekonomiskt. Så jag står i valet och kvalet huruvida framtiden ser ut. Antingen höjer jag månadsavgiften och kan då fortsätta att åka runt i landskapet eller så gör jag det här till en gratissajt och skriver lite när det är möjligt att åka iväg på någon match.

Det senare alternativet rimmar inte riktigt med min personlighet, så jag kommer nu testa vad det här är värt. Från 1 juni höjer jag avgiften till 49 :-/månaden för månadsprenumeranter. Ni som tecknat årsabonnemang innan i juni är de riktiga vinnarna för ni får allt material för 199:-/mån i 12 månader. Det betyder att ni som redan är årsprenumeranter inte behöver bry er så mycket om det här.

Så för att klargöra vad som gäller från 1 juni.

Månadsprenumeration: 49:-/månaden.

Årsprenumeration: 539:-/år.

Disclaimer: Det är ett sista "Hail Mary" för att de om det går att driva det här vidare. Gör det inte det så har jag åtminstone gjort ett försök. I det fallet att sajten inte längre blir en betalsajt så garanterar jag att de som köpt årsprenumeration kommer få sina pengar tillbaka, minus den tid som gått sedan den tecknades. Oavsett om ni tecknade innan 1 juni eller inte. Det handlar inte om att tjäna pengar utan om att kunna garantera att kunna fortsätta verksamheten.

Notera; Kom ihåg att månadsprenumreationerna dras automatiskt så tycker du att den nya höjningen inte är något du kan hänga med på, se till att aktivt gå in och säga upp prenumerationen på din sida, eller skicka ett mejl till toni@blaochvit.se så hjälper jag dig med det.