Veckans spelare & tränare –Matchvecka 2

Veckans spelare & tränare –Matchvecka 2

Det är dags att prisa den gångna veckans bästa spelare, tränare – och hedersamma omnämnaden. 

Det har blivit dags att kora de bästa från den kommande veckan vad gäller spelare och tränare, samt några hedersvärda omnämnanden. Baserat på de som kommit igång med sitt seriespel.

Veckans spelare

Rasmus Rådsäter – Kramfors-Alliansen

Stod för två mål i hemmapremiären mot Obbola och visade under veckan överlag att han kmmer bli en viktig komponent i detta Kramfors som hittills haft förtvivlat svårt att hitta mål.

Hedervärda omnämnanden

Chris Suta – Gottne IF

Två riktigt kvalitativa matcher från kanadensaren vars storlek bara överträffas av hans ödmjukhet. Ryggraden i Gottne-försvaret den här veckan.

Adine Lindahl – Själevads IK

Den vindsnabbe offensiva yttern flög fram den här veckan, inte minst i DM-semifinalen och var den som också punkterade luften ur Kramfors som sedan öppnade dammluckan som ultimat ledde till vinst.

Veckans tränare

Mackenzie Ward – Gottne IF

Två matcher två vinster. Amerikanen har fått kugghjulen rejält smorda och rulla rejält den hä veckan. Nu väntar framför allt en “drömfinal” mot FV i DM men också ett seriespel som de närmaste veckorna ser riktigt tuffa ut.

Hedervärda omnämnanden

Jerry Carlström – Själevads IK

Tog laget till DM-final i en rätt knivig match mot Kramfors.

Pero Kapcevic – Friska Viljor

Det är en utmaning att komma in som nykomling. Det blir succesivt bättre, och närmare poäng än vad man var mot Örebro Syrianska som kryllade av Allsvensk rutin är nog svårt att komma.