Sky’s the limit, my friends. Let’s (at least) hit the f***ing roof

Sky’s the limit, my friends. Let’s (at least) hit the f***ing roof

Helgen är till ända och måndag har (snart) tagit vid.
Det har blivit två matcher live i veckan som gått och ytterligare åtta matcher på play (i olika former). Det känns som man börjar bli varm om fötterna på riktigt allvar nu.
Det verkar bara inte som om vädergudarna riktigt hängt med på att våren är här, att fotboll ska spelas i åtminstone human temperatur och att snöfall absolut är förbjudet. Nu ser det ut att bli lite mildare väder den kommande veckan, och det kan vi behöva.

***

Jag såg någon bild i helgen på en herre som jag gissar var i 80-års åldern som skottade en plan eftersom att det var match dagen efter. Det är fel på så många plan. Dels vädermässigt, inte fobollsklimat för fem jävla öre. Men alltså, ska en 80-åring skotta en plan när det är fullt vitala killar i arbetsför ålder som ska spela boll? Skärpning. Låt ålderns höst betyda något mer än att bara serva den yngre generationen. (Jo, jag är helt med på att den äldre generationen vill och kan, men kan vi tänka en omgång till, please?)

***

Till veckan väntar en hel del spännande saker.
Först och främst, mer matcher.

Kramfors tar emot Gottne i den ena semifinalen i DM på tisdagen. Älgarna tar emot FV i den andra på onsdagen. Det måste förstås besökas av många skäl. Sedan är det Gottne – Lucksta till helgen, och Älgarna mot Kiruna. Tyvärr spelas dessa samma dag så det blir svårt att hinna med båda. Dessutom är det en massa matcher från Division 3.
Ibland önskar man ju att man var delbar så man slapp missa en enda match. Snart drar Division 4 och damserierna igång också. Då lägger vi till cirka 20 lag i bevakningen. Fotboll är kul, och extra kul när det leder till känslor. Det viktiga är inte att jag är på plats, utan att du som vill gå på fotboll får reda på det och på köpet kanske höra vad tränare och spelare har för åsikter om det hela: Innan och efter.

***

Jag har under veckan fått många mejl, DM och kommentarer. Alla är förstås inte positiva, men många är det. Alldeles oavsett åsikt så är alla åsikter välkomna. Det är det som formar det här projketet till vad det förhoppningsvis kommer att växa ut till. Det finns inget som är rätt eller fel här, vi prövar oss fram hela tiden. Både när det gäller innehåll och det grafiska. Detsamma gäller utförande. Om ingen säger något så får man utgå från att alla håller med mig. Jag har ändå svårt att tänka mig att 1000 unika besökare varje dag helt plötsligt håller med om allt jag tänker och funderar på.

***

Om det finns folk ute i klubbarna som själva vill vara med och skriva, kanske blogga om sin egen klubb så vädjar jag verkligen till er att höra av er. Finns ju inget roligare och mer intressant än autentiska röster från folk som brinner för sin klubb, eller sitt lagHär finns en plattform, varsågod. Använd den. Annars fyller den inte sitt syfte, inte ens i närheten faktiskt. Eller varför inte en frispråkig spelare eller tränare med en vlogg? Det hade åtominstone varit intressant, och bra mycket bättre än en trött gubbe som jag som sitter och babblar.

Sky’s the limit, my friends. Let’s (at least) hit the f***ing roof.