SKRIBENTER SÖKES

SKRIBENTER SÖKES

GILLAR DU LOKAL FOTBOLL? TYCKER DU ATT DET ÄR VIKTIGT DEN LOKALA FOTBOLLEN FÅR SYNAS? DÅ ÄR DU KANSKE RÄTT PERSON.

Jag drog igång den här sajten för några månader sedan utan någon ambition alls egentligen, utan mest för att underhålla de närmast sörjande. Sajten har sedan dess växt till Ångermanlands största sportsajt med över 20,000 unika besökare/läsare varje vecka.

Man kan därmed konstatera att det finns ett enormt intresse för lokal fotboll i vår region. Problemet som uppstått är att landskapet är stort och det är svårt, för att inte säga omöjligt, att täcka alla klubbar på seniornivå. Varje vecka får jag massvis med mejl från supportrar runt om Ångermanland som ber mig skriva om just deras klubb, och hade jag varit en atom hade jag mer än gärna kluvit mig själv så jag skulle hinna med allt. Nu har också ungdomslag hört av sig och bett mig att sätta lite ljus på deras lag och matcher, vilket jag gärna ser att den här sajten också uppmärksammar.

Problemet är bara att jag på egen hand inte mäktar med att täcka allt som i en rättvis fotbollsvärld borde täckas. Därför ber jag nu om hjälp. Jag söker i första hand skribenter i områdena kring Sollefteå, Örnsköldsvik och Härnösand.

Kravet är att du ska ha ett intresse för den lokala fotbollen i ditt område. Att du kan föra dig i skrift och att du med någon sorts kontinuitet kan leverera texter/bilder från matcher i ditt område.

Jag är öppen för att testa nya koncept, exempelvis en spelar/tränarblogg eller varför inte något helt nytt som inte ens jag tänkt på. Det finns också tekniska möjligheter att bedriva en vlogg om det skulle vara intressant.

Alla som skriver eller fotograferar för sajten gör det med en symbolisk ersättning förstås. Så känner du dig manad att bli skribent, tveka inte att höra av dig.

Om jag inte hittar fler skribenter så finns det en överhängande risk att den här sajten sakta men säkert måste avvecklas, och det vore förödande för intresset för den lokala fotbollen.

Skicka in en kort presentation av dig själv till toni@blaochvit.se så tar vi det därifrån.