LATITUDE65-TÄVLINGEN AVGJORD: Här är vinnarna

LATITUDE65-TÄVLINGEN AVGJORD: Här är vinnarna

Under merparten av juni månad har jag haft en tävling samarbete med Latitude 65 där jag lottat ut tre flak med blandade smaker från just Latitude. Det var en hel del som var med och tävlade, men inte alls lika många som fattade vad man skulle göra.

Jag är däremot en välvillig domare och har därför godkänt alla bidrag trots att man inte gjorde man skulle.

Jag har dragit tre vinnare som får varsitt flak med Latitude 65 hemlevererat.

Christian Azaz, Dessan Pusa och Linnea Blomdahl.

Vinnarna kontaktar mig via mail på toni@blaochvit.se med adress och telefonnummer. Om inte vinnarna gjort sig till känna inom dagar så kommer jag lotta ut dessa flak till någon annan som var med i tävlingen.

Stort grattis!