Kramfors höll emot i en timme – Gottne till final

Kramfors höll emot i en timme – Gottne till final
På ett kylslaget Kramfors IP lyckades hemmalaget att håll liv i chansen att gå vidare till final i dryga timmen, innan Gottne kunde vinna matchen rättvist.

Kramfors insats var lite som vädret den här kvällen. Soligt och fint i en timme innan mörkrets intåg och då rasade det fullständigt. Gottne stod för det mesta och det bästa, men hade förtvivlat svårt att hitta skärpan i avslutan, kanske var det för att Hugo Svensson saknades, eller för att det bara är den tiden på året. Man försökte gång på gång penetrera Kramfors-försvaret men det nya mittlåset med Johannes Thelin och Labib Al Salam stod pall för allt som det utsattes för.

Efter 58 minuter spel, och en några riktigt förstaklassiga räddningar av Jesper Viklund, lyckades man till slut få hål på Kramfors genom Liam Collings som från distans dunkade in ettan. Från åskådarplats såg det ut somen oturlig studs ställde till det för Viklund i målet. Alldeles oavsett, efter 0-1 var det som luften gick ur hemmalaget. Man försökte lyfta upp spelet, men det var snårigt och tajt överallt. När 0-2 kom så var det ridå på riktigt allvar och när slutresultatet skrevs till 0-3 så var stämningen rätt avslagen.

Resultatet innebar att Gottne tävlar vidare om titeln mot antingen Älgarna-Härnösand eller Friska Viljor. Svaret får vi i morgon då lagen gör upp.

I Kramfors var det just det där mittlåset som kräver lite extra plus, de höll ihop det väl. I Gottne fanns en hel drös spelare som stod för bra insatser, däribland Liam Collings och Edwin Dellkrans.