Domsjö till final

Domsjö till final

Efter en tajt match med en rad egendomliga mål stod det klart Remsle fått respass ur DM och att Domsjö är klar för final.

Precis som väntat blev det en tajt tillställning mellan Remsle och Domsjö i DM-semifinalen. Remsle tog planenligt ledningen genom Amanda Öhrling i den 33:e minuten. Från bilderna att döma från Nipvallen såg det ut som det var en hörna som gick direkt i mål via Domsjö-målvaktens händer. Det resultatet skulle hålla sig halvleken ut. Kvitteringen skulle dröja till den 65:e spelminuten när Domsjös Sara Hodroj drog till från lång distans samtidigt som RUIF-keepern Malou Karlström inte hann med att backa tillräckligt lång in i målet för att nå bollen.

1of11Next

Det skulle dröja till den 73:e matchminuten innan avgörandet skulle komma. Domsjös Alice Berglund utnyttjade en helt felplacerad Karlström i målet och skickade in avgörande 1-2. Skam den som ger sig. Domsjö förlorade båda mötena i serien förra säsongen, men den här gången var det deras tur.

Nu väntar final mot antingen Kramfors eller Själevad. Svaret får vi i morgon när matchen spelas på IP i Kramfors, 19:00.

Alla foton kommer från: Csportbloggen